Click Cini ^^,

Undescribe!

Maaf : Ini bukan pengalaman saya , hanya sekadar share untuk minta pandangan umum dan untuk membantu tuan empunya badan yang sedang mengalami mood UNDESCRIBE , komen2 amat2 dialukan ^^,

Camni ,..
Tersebutlah kisah seorang jejake yang ingin mengenali dunia percintaan , *ceh ~ konon , hahaha ! ( Sowy2 , ok stat balek ! )
Hmmm ,.. dy mengenali gadis nie krane ,............ errrr ,...... ntah la ekk , lupe nak tnye lah ~
Ok2 back to point ! Teros kepade point jela ~ Soalannye ,.... ape kowg akan wat kalau couple kowg nie asal mcet 2 3 pas2 ilang , tertido . Memang awi2 pon gtu smpai ke sudah , law rep pon cok pagi . 
Says : Sowy mlm td trtido . Pastu law kowg xmcet , alamatnye dy pon xkan mcet ,.. kdang2 smpai smggu law kowg xcrik pon dy bley steady ag , hummm ~ Pe pendapat kowg ?
Ce cite . Ce cite ~

Adakah c jejaka nie xpnting dalam hidup c gadis nie ?? Tu yang dlam fikiran aku , hmm law salah mnx dibetulkan . ==?





7 comments:

  1. ish macam acuh tak acuh je .
    tak responsible la itu lelaki.hihi

    ReplyDelete
  2. ehh da nape laki 2 lak yg xresponsible ? ce cite ~

    ReplyDelete
  3. yelaa, as lelaki, patotnya dia yang mula.
    dia kn lelaki. kalau da gf sndiri layan gitu2 je.
    nampak sgt la mcm gf tuh tak penting . ngee

    ReplyDelete
  4. Hmmhhhh.... Tu x srious pon... Die just nk title couple. Tp die x brsdia or nk bebas mcm x couple. Huhu... X brtggungjwb. Amek mudah. Kalo nk further rlation lg tkut x kmana...

    ReplyDelete
  5. errrkkk..mcm senasib je ngan mamat ni..
    siannye dye..can feel what he feel rite now~

    ReplyDelete
  6. mungkin dia tak minat mesej ?


    lagipun ok jugak dia bagi respond esok pagi..

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete