Click Cini ^^,

RM2.Diperlukan.Untuk.Bercuti.Ke.Melaka

Salam sejahtera ^^,

Today i would talk about ,..... ececeyy ~ cam ayat karangan English je sey ~ , haha ,.. takdelah awini aku nak cite sal awitu aku g trip , with my bestie ^^ , pergi melancong ke Melaka + melencong ke pantai + photoshoot ( photo la sgt kn ==' )

Perjalanan dimulekan dengan perbualan yang hanye dngar samar2 sebab kete pasang VOLUME 24 dan masing2 PEKAK , pastu pasang lagu melayu dan tukar2 lagu english ~
| Dah manusia nie laen2 test , dlm kete plak de 4 pale , so ikotkan aje la ~ ^^ | ~

Then bersambung dengan speed 160km\sejam ~ Memang asyukkk , lagi-lagi dengan bestie kn . ^^

Oke start journey ! Mule-mule kitorang pegi Bandar Hilir
( A'Famosa ) , mari kite SNAP !

Hoo Yeaahhh ~
Photographer ke-2 ^^,

Mam murtabak yang super delicious ~ ^^,

Dah ciap kitorang pegi pantai ~ mari kite SHOOT !
Pantai Puteri

Cute couple ^^

Ohh ye lupe ,... pasal tajuk entry at atas tuh kan , memang la RM2 je , sebab ade orang yang baek hati nak tanggung perjalanan ,.. RM2 : 2 cawan air tebu , ^^, * Jumlah wit yang kua awitu , hehehe ^^

5 comments:

  1. hahaha. sume tebas. alahh duit ta kesah sgtt. minyak pon save. apedehall

    ReplyDelete
  2. hehe , len kali bley g ag ^^,

    ReplyDelete
  3. yeaahhh ~ Good to remember ;)

    ReplyDelete